понеделник, 19 декември 2011 г.

Аромат на Коледа и още нещо

..дааа готово е ароматизаторчето - портокала с карамфил и канела :)) Вече си има местенце и ухае прекрасно,особенно като минеш покрай него ммм :)) Но другата година ще си направя две,и то по от рано заслужава си да ухае така целия декември :))


Коледа вече чука на вратата но аз си направих елхичка-от списание.Идеята не помня на кой е точно..дали не беше на Марта...не знам.Е направих си от едно голямо списание,от рекламните на някой МОЛ.И една играчка..звезда,от филц.В началото на декември го купих,до сега не бях работила с филц..а много исках.Е купих си няколко парчета филц и тези дни си направих тази звездичка.Исках да е малко по-голяма и да я напълня със вата...но нищо и така е хубавка.




Ето и направата на елхата,ако вече не сте виждали :) Прегъвате горния ъгъл към средата на листа. След това го прегъвате още веднъж,и останалото да стърчи надоло ъгълче го прегъвате навътре.




 И така със всички листа до края,и елхата ви е готова.Можете да я напръскате със златен или сребърен спрей,и да я украсите.Но аз я оставих така,само и сложих златна панделка и звездичката.




Остават 6 дни до Коледа,ех как бързо хвръкна декември.Не успях да реализирам всички идеи,но нищо...другата година..си обещавам живот и здраве(както се казва :) ) да започна от по рано.Макар че се съмнявам пак да ми стигне времето. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар