петък, 2 декември 2011 г.

Аромат на Коледа в дома

В прекрасното кътче на Крокотак има не една вълшебни коледни идейки..и не само.Но нали сме на вълна Коледа...та там открих този страхотен ароматизатор.От естествени материали при това,миналата година забравих да го направя.Тази малко закъснях,но по-добре късно от колкото изобщо не :)) А и тъкмо ще е готов пред-коледно :)) Сега ще ви покажа подготовката ,а след около две седмици ще довършим ароматизатора.За което ще са ни нужни панделки и подходящото място на което да ги закачим :)) Ех колко щеше да е хубаво поне два месеца да е пред-коледното настроение а? :)

Като начало ще започнем със "продуктите"  : портокал (аз направих само един),ким (около четири пакетчета ),и канела на прах (около две пакетчета).




Започвате да правите дупчици със клечка за зъби(или вилица - аз правих с клечка,с вилицата става по нагъсто).И да слагате в дупчиците по едно кимче.


Така украсения портокал,е готов да бъде овъргалян във канелата.

След това го опаковайте във салфетка,и го приберете във хартиен плик.Запечатайте плика и го сложете на проветриво място.


И ако имате търпение да докачате две седмици..ще видим резултата и ще го завържа със стенена панделка...и ще ароматизирам дома.Ммм нямам търпение :)) Е запретвайте ръкави,лесно е и съм сигурна че резултата ще е много ароматен :))

Няма коментари:

Публикуване на коментар