петък, 28 декември 2012 г.

24/21,22,23,24 и Коледа :)

И така завърших проектчето 24 дни до Коледа...обаче..като минахме през започване на градина ,със всичките му притеснения.Та стигнем до разболяване точно преди празниците двамата с дребчо.Та до ден днешен сме си болни,оставихме по аптеките пари като за два подаръка още.Парите нямат значение щом са за здраве,но проблема е в боледуването + това че е и по празниците.Та да се върнем на проекта - апарата е за смяна определено,вече не снима както преди (ами как иначе като е падал поне два пъти),а зад-апаратното устройство (т.е. аз) му е нужно презареждане с положителни емоции и вдъхновения. :) Е хубави или лоши си имам снимки за спомен. :)

24/21
21.12 - Този ден го прекарахме с другарче из един от МОЛ-овете.Та няма снимка,забравих апарата,но има колажче - за друго другарче. :)


24/22
22.12 -Комитета по посрещане на добрия старец,строен и чака... :)


24/23
23.12 - Време е за опаковане на подаръците :)


24/24
24.12 - Тиха нощ,свята нощ..в очакване на Дядо Коледа ;) Да видим сега кой е бил послушен :)


Коледа - макар и болнави я посрещнахме с усмивки и нетърпение.Е оказа се че сме били всички достатъчно послушни и нямахме въгленче в чорапчетата.Беше вълнуваш,спокоен и усмихнат  ден.Но отсега си пожелавам на добрият старец, ако може другата година да сме здравички за Коледа. :))


Надявам се вашата Коледа да е била много вълнуваща и вълшебна. :))

Няма коментари:

Публикуване на коментар