вторник, 2 февруари 2010 г.

Надежда за децата на Хаити

Днес bTV организират благотворителен концерт в помощ на децата на Хаити.
Аз като човек и най-вече като майка ви призовавам да подкрепим тази инициатива!
Всяка новинарска емисия гледам със сълзи в очите,и немога и наискам да си представя че моето дете може да е на мястото на тези хиляди деца.Останали без семейство и без дом-нуждаещи се от дрешка,храна,подслон...от майчина прегръдка и милувка.Да погледнам през очите на едно дете-от какво има най-голяма нужда то? Ние възрастните..порасналите се нуждаем от дом и работа.За да изкараме някой лев с който да си осигуриме останалото.А детето то има огромна нужда от родителите си-от мама и от тати!Когато е в техните прегръдки то се чувства сигурно и защитено.Независимо дали живее в палатка или в замък.Сутринта в предаването "Денят е прекрасен" Ани Салич каза,че независимо от ниския стандарт на живот тези деца са щастливи.
Докато пиша тези редове прегръщам спящия си син-и на него така му е добре.Той е защитен в прегръдките на мама.За него няма значение дали е облечен в обикновенни дрешки или маркови.Дали спи в най-обикновенна кошарка или хубаво скъпо легълце.За него е важно че мами и тати са при него ,че е в техните прегръдки..че сме заедно!
Хиляди деца са загубили родителите си,но ако можем да им осигуриме топъл дом и храна-тогава ние ще направим нещо значително в техния сегашен и бъдещ живот!
Нека бъдем добри и човечни и подадем ръка!!!
Децата са деца независимо дали са българчета или хаитянчета !!!


1 коментар:

  1. Гледам спящия си син и си мисля, колко деца по света нямат топлата завивка, прегръдката и целувката на мама и тати за лека нощ.Страшно ми е мъчно и тежко за тия деца в Хаити.Съжалявам,че не мога да помогна финансово,тъй като съм безработна.Това,което мога да им дам е огромната ми прегръдка и целувки.Да не губят надежда.

    ОтговорИзтриване