събота, 2 октомври 2010 г.

Покана за рожден ден

Зациклих и занемарих блогчето си...тц-тц-тц не ми харесва това..трябва да се стегна..Но все не ми остава врме а и наистина съм зациклила..Както се майтапим с други мами през кърмата ми изтече част от мозъка.И сега съвсем съм отвеяна и затъпяла...Освен памперси,пюрета,каши,зъби и др. за друго почти не говоря и мисля  Е все от някъде се започва,правих картички за сватби(едната показах другата още не) и сега съм на вълна рождени дни.Тази покана я направих на една скъпа приятелка,за голямата и дъщеричка.Следват покани за моя малчуган чийто рожден ден наближава.Както и за други сладурковци.Поканите на Рошко смятам да са ръчно изработени.А тази тук е кампутърна(както казва баба ми)  

3 коментара:

  1. Здравейте!Тъй като наближава рожденния ден на моята дъщеричка,търся подходяща покана и тая направо ме удива..чудна е.Можете ли да ми кажете къде сте я правили?Полина

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте! Понеже рождения ден на моето малко слънчице наближава и търся какви покани да напрая но нищо не ми идва на ум. Така докато разглеждах видях вашата и тя най ми хареса.Можете ли да ми кажете къде сте я правили?

    ОтговорИзтриване
  3. Съжалявам че късно виждам въпросите ви. :( Правила съм я аз,с различни програмки и елемнти.Ако имате още въпроси ще ви отговоря :))

    ОтговорИзтриване