събота, 2 юли 2011 г.

Честити две със закъсненение и без торта

...дам преди две седмици,на 19 юни блога имаше ден рожден,е пропуснах да го отбележа подобаващо...
Но и напоследък се позагубих,нова работа..друга нова работа..Рошко боледуваше..пътешествие..дам тече си живота..и не ме чака :))
Е честити две годинки на блога ми,честити ми 15 последователя знайни и всички незнайни,честити ми над 16 000 посещения(и това не са от самото начало броени)..та така,поздравчето ще е с една много лятна песничка,много тацувална ,която ми носи много усмивки.Пожелавам си да намирам повече време за творене и усмивки,които да споделям тук. Благодаря ви че сте с мен,че четете,дано ви усмихвам.Пожелавам си да има пооовечко коментари.Е това ще е рожден ден закъснял и без торта.Но с песничка.


2 коментара:

  1. Честити две годинки на блога, честити (междувременно) 17 последователи. Пожелавам още много рождени дни, много последователи и посещения, много рецепти и идеи и нестихващо вдъхновение!
    Поздрави и хубава седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. благодаря ти Мони и добре дошла в моето малко кътче :))Отваряйки твоята страничка какво да видя, като за добре дошла случайно или не ме посрещат двете ми най-най любими неща съчетани в едно - шоколадови кексчета с малинки ммммммм :)))/ама написах дъъългоизречение/ Е как да не станеш голяяяям фен на тази сладка страничка ;))

    ОтговорИзтриване