петък, 10 юли 2009 г.

Нещата които обичам..

Вчера реших да си направя някакво списъче с положителни нещица в него.Незнаех какво точно да е...ровейки е нета,"открадвайки" идеята в сайта на Тони,реших ; )Списък с нещата които обичам ; )Ще го представям малко по малко...ето я и първата част...

ОБИЧАМ сутрин да се събуждам с усмивка..до любимия човек..
ОБИЧАМ сутрин да изляза на прозореца,и да усетя на лицето си полъха на вятъра...топлината на слънчевите лъчи..да се зарадвам на предстоящия ден..
ОБИЧАМ аромата на кафе(макар че не пия)..ОБИЧАМ да се разхождам сред природата..ОБИЧАМ да вали дъжд..да го чувам как трополи по ламарината..
ОБИЧАМ планината..нейната величественост..спокойствието..ОБИЧАМ морето..необятността му..енергията с която ме зарежда..ОБИЧАМ книжарниците и всичко в тях-цветни моливи,цветна хартия,книгите,тефетрчетата,хилмикалките..ОБИЧАМ да си купувам тефтерчета и химикалки..и да пиша,записвам,преписвам..скицирам..ОБИЧАМ да пиша..ОБИЧАМ да прелиствам страниците на нова книга..ОБИЧАМ хубавите книги..
ОБИЧАМ да чета..ОБИЧАМ да мечтая..ОБИЧАМ филмите-романтичните "сълзливи" филми,филмите които ме приземяват и ме карат да се замисля..
ОБИЧАМ музиката..ритмичаната..баладичната..хубавата музика..ОБИЧАМ да пътувам..с кола или с влак..да гледам през прозореца...ОБИЧАМ цветята..
ОБИЧАМ топлината и мекотата на свещите,уюта и атмосферата които създават..
ОБИЧАМ да бързам бавно..ОБИЧАМ да рисувам..ОБИЧАМ да създавам..да творя красоти...малки нещица..картички,албумчета. и всякакви hand made творения..
ОБИЧАМ снежинките..ОБИЧАМ зимата..Коледа..аромата на канела,елха и какао...ОБИЧАМ коледното настроение което ме обзема..ОБИЧАМ да пиша и получавам писма..
ОБИЧАМ светлината..свободата и обширността в помещенията(стаите)..
ОБИЧАМ аромата и мекотата на топъл хляб..домашна питка..ОБИЧАМ малини..малини..малини..мммм...ОБИЧАМ шоколадов сладолед...ОБИЧАМ старите къщи..ОБИЧАМ антикварните вещи...ОБИЧАМ да откривам "съкровища"...ОБИЧАМ да научавам нови неща..ОБИЧАМ да мечтая..ОБИЧАМ да правя подаръчета с които да усмихвам хората ; )...
P.S. Със сигурност пропускам много от любимите ми неща...но може да напиша някой ден продължение.. ; )

Няма коментари:

Публикуване на коментар